Micronesia

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Micronesia

Onroerend goed te koop in Micronesië

De Federale Staten van Micronesië zijn een eilandstaat in Oceanië. Ze bevinden zich in het centrale en oostelijke deel van de Caroline-eilanden, tussen de Marianne-eilanden in het noorden, de Marshalleilanden en Kiribati in het oosten, Papoea-Nieuw-Guinea, de Salomonseilanden en Nauru in het zuiden en Palau in het westen.

De staten die de federatie vormen zijn, van west naar oost, Yap, Chuuk, Pohnpei en Kosrae.

Palikir is een kleine stad, waarvan de gemeente ongeveer 7.321 inwoners heeft en het is de hoofdstad van de Federale Staten van Micronesië.

Gelegen op het eiland Pohnpei, is de stad een hoofdstad sinds 1989, toen het Kolonia verving.

Beslissen om onroerend goed te koop te kopen in Micronesië is een ongebruikelijke maar niet onmogelijke keuze.

De Federale Staten van Micronesië behoren nog steeds tot de landen met de laagste score ter wereld, vanwege hun beschikbaarheid voor buitenlandse investeringen. De totstandkoming en uitvoering van de Foreign Investment Act van de Federale Staten van Micronesië is de verantwoordelijkheid van zowel de nationale regering als elk van de vier deelstaatregeringen. Het proces voor een buitenlander die investeert en besluit om onroerend goed te koop in Micronesië te kopen, kan lang, duur, verwarrend en per geval aan verandering onderhevig zijn. Hoewel de nationale wet enkele algemene richtlijnen geeft, verschillen de wetten van de staten sterk in de gebieden waarin ze buitenlandse investeringen toestaan, het proces waarmee een vergunning voor buitenlandse investeringen wordt verleend en in de eigendomsregels. Een investeerder moet een vergunning krijgen voor elke staat die hij van plan is zaken te doen of onroerend goed te koop te kopen in Micronesië.

Buitenlands eigendom van land is niet toegestaan ​​en de voorwaarden voor leasing worden uitsluitend op staatsniveau gecontroleerd. De Kosrae-wet staat de verlenging van 55 jaar huur toe met nog eens 55 jaar, de Chuuk-wet staat tot 99 jaar toe, Pohnpei voor 55 jaar, verlengbaar tot 99 jaar, Yap voor niet meer dan 100 jaar en de nationale overheid van de FSM tot 99 jaar.

  •  
    Verhuizen naar Micronesië. Expatriate en woon in Micronesië.

        Bent u op zoek naar een paradijs, maar wilt u alternatief zijn? Wil je je leven radicaal veranderen, maar weet je niet of dit de juiste keuze is? Ben je de gebruikelijke dagelijkse routine beu? Nou, je kunt gerust zijn, want je bent op de juiste plek! Bij Realigro hebben we besloten om een ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB